Na rubu fizičkog sukoba

Pijani navijači presreli Rakitića i Spahića

\'Sevilla\'s Ivan Rakitic (C) and Valencia\'s Joaquin Sanchez fight for the ball as Tino Costa watches during their Spanish first division soccer match at the Mestalla Stadium in Valencia, March 20, 2
\'HEINO KALIS\'
12.01.2012.
u 15:45

- Istina je da smo imali probleme s navijačima, ali brzo smo to uspjeli riješiti. Nije istina da su me istukli, ma bile su to obične pijandure - rekao je Rakitić za Index.

Rakitićeva Sevilla jučer je ispala od Valencije u Kraljevu kupu. No, nakon utakmice Rakitić i njegov suigrač Emir Spahić sukobili su se s navijačima.

Novinari španjolskog dnevnika As objavili su da je skupina navijača oko ponoći okružila Emira Spahića i najprije ga verbalno napala zbog "sramotnog odnosa i ispadanja iz Kupa kralja". Rakitić je navodno pokušao smiriti situaciju i u jednom se trenutku čak našao na podu.

– Istina je da smo imali probleme s navijačima, ali brzo smo to uspjeli riješiti. Nije istina da su me istukli, ma bile su to obične pijandure – rekao je Raketa u razgovoru za Index te dodao:

 – Više me boli što smo ispali iz Kupa kralja, nego što su nam navijači zviždali i nazivali nas plaćenicima. Znam da to nismo zaslužili, jer smo odigrali fenomenalnu utakmicu i zaslužili smo prolaz. Posebno mi je žao jer smo nakon ispadanja iz Europe htjeli pritisnuti baš u Kupu. No, to je nogomet.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije