Bundesliga, 22. kolo

Petrić zabio u porazu HSV-a, Borussia slavila u Berlinu i bez Perišića

'HSV Hamburg\'s Mladen Petric reacts after scoring against Hertha Berlin during the German first division Bundesliga soccer match in Berlin January 28, 2012. REUTERS/Tobias Schwarz (GERMANY - Tags: SP
'TOBIAS SCHWARZ'
18.02.2012.
u 17:36

Petrić je mrežu zatresao iz slobodnog udarca u 76. minuti kod rezultata 0:2 za Werder.

Hrvatski reprezentativac Mladen Petrić bio je strijelac za HSV nakon gotovo mjesec dana (gol Herthi 28. siječnja), ali ni to nije pomoglo njegovoj momčadi koja je kod kuće izgubila od Werdera 1:3. Petrić je gol postigao pri rezultatu 0:2 u 76. minuti iz slobodnog udarca, a bio je to njegov šesti pogodak u 16 nastupa ove sezone. Za HSV je od 46. minute igrao i Ivo Iličević.

Bayer iz Leverkusena brzo se oporavio nakon poraza u osmini finala Lige prvaka od Barcelone, apotekari su kod kuće napunili mrežu Augsburga sa četiri pogotka (4:0), a u pobjedi je sudjelovao i Vedran Ćorluka, koji je igrao do 80. minute.

Igru, pak, nije osjetio još jedan Bilić boy, Ivan Perišić koji je 1:0 pobjedu dortmundske Borussije u Berlinu protiv  Herthe (Andre Mijatović igrao 90 minuta) odgledao s klupe.

U porazu Kölna kod Nürnberga (1:2) Mato Jajalo igrao je cijeli susret. Kaiserslautern je kod kuće izgubio od Borussije iz Mönchengladbacha 1:2.

Poredak: Borussia D. 49, Borussia M. 46, Bayern 44 (-1), Schalke 41 (-1)...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije