ILEGALNI PUTNICI

Pet malih štakora spriječilo polijetanje zrakoplova

zrakoplov
Arhivska fotografija
02.06.2011.
u 10:56

Samo 10 minuta prije nego su se putnici ukrcali u zrakoplov osoblje je, u prostoru za prtljagu, pronašlo pet malih štakora

Kako se pet štakora ukrcalo na Qantasov Boeing 767 koji je u utorak trebao poletjeti iz Sydneyja u Brisbane, još nitko ne zna, ali, kako javlja australski Herald sun, upravo zbog "ilegalnih putnika" zrakoplov je prizemljen.

Samo 10 minuta prije nego su se putnici ukrcali u zrakoplov osoblje je, u prostoru za prtljagu, pronašlo pet malih štakora. Kako su se glodavci uspjeli "ukrcati" na zrakoplov, još uvijek se istražuje, ali prema tvrdnjama inženjera koji su pregledali zrakoplov štakori nisu uspjeli oštetiti žice.

Putnici koji su trebali letjeti u Brisbane ukrcani su u drugi zrakoplov, a osoblje je ubilo glodavce koji su spriječili polijetanje i pretražili cijeli zrakoplov ne bi li pronašli još kojeg "ilegalnog putnika". Inače ovo nije prva nezgoda koja je zadesila Qantasove zrakoplove.

Prije godinu dana jednom od zrakoplova otkazao je motor, u drugi se zabila ptica, a treći je pogodila munja.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?