Usporedba

Pele: Moj Brazil bio je bolji od današnje Španjolske

Pele
AFP
05.07.2012.
u 09:46

- Zamislite da Neymar ima Messijevo iskustvo, tko bi onda bio bolji?!

Legendarni Pele pohvalio je igru i dominaciju španjolske reprezentacije, ali kada je radio usporedbu s Brazilom iz 1970. godine, koji je te godine osvojio SP, nije nimalo dvojio koja je generacija bolja.

- Svaka generacija ima neku svoju ekstra kvalitetu. Španjolska je odlična momčad, ali, bez ikakve sumnje, da uspoređujemo tko je bolji to smo zasigurno mi. Imali smo puno kvalitetnije igrača, puno više vrhunskih individualaca. Španjolska ima tek dva, tri takva igrača.

Ponovo nije odolio usporedbi Messija i Neymara.

- Neymar ima sve predispozicije da bude dobar kao Messi.. Ili Maradona. Zamislite da Neymar ima Messijevo iskustvo, tko bi onda bio bolji?!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

BK
B Kosa
20:56 05.07.2012.

Sto je Pele bio covjek i igrac to se vise nece roditi. 1962 Pele je pozvo 100 sjeromasni djecaka u hotel platio rucak i svima kupio odjela i cipele. Kada su mu fabrike duvana i alkohola placali da reklamira cigarete i alkohol odbio je reko je ''Sam nepusim i nepijem kako bi drugima govorio da se truju to necu za nikakav novac

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije