Slomila 'samo' nos

Padobran se krivo otvorio: Udarila od zgradu pri brzini od 100km/h

padobranka
Screen shot Youtube
12.06.2013.
u 08:26

Prilikom skoka sa 160 metara visoke zgrade, padobran joj se pokvario. Nekoliko je puta udarila u zgradu, ali je prošla "samo" sa slomljenim nosom

Maria Steinmayr, 22-godišnja austrijska base skakačica prevarila je smrt i zasigurno će 7. lipnja slaviti kao svoj drugi rođendan - preživjela je pad s oštećenim padobranom sa 160 metara visoke zgrade.

Naime, ovoj, iako iskusnoj skakačici, piše Daily mail, tijekom skoka sa 160 metara visokog španjolskog hotela, padobran se otvorio u pogrešnom smjeru.

Maria je pri brzini od gotovo 100 kilometara na sat nekoliko puta udarila u zgradu, a na kraju je sletjela na balkon apartmana na desetom katu. Gledatelji su bili u šoku, što se može i čuti na snimci.

Jedina žena koja je sudjelovala na svjetskom prvenstvu u ekstremnim sportovima na kraju je, nevjerojatno, završila "samo" sa slomljenim nosom, te nekoliko posjekotina i modrica.

>>Za svoj 102. rođendan počastila se skokom s padobranom

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije