PLJAČKA BANKE

Opasni Crnogorac ispitan zbog pljačke u Mostaru

crnogorac
VL FOTO
27.05.2010.
u 10:06

Inspektori su DNK-a nalizom utvrdili da pronađena dlaka na odbačenoj odjeću razbojnika pripada Crnogorcu

Mitar Knežević (28) iz Podgorice zvani Crnogorac, osumnjičeni za ovozimsku pljačku SanPaulo banke u Mostaru, jučer je s lancimna na rukama i nogama saslušan u zgradi Tužiteljstva Hercegovačko-neretvanske župnije. Policija je DNK-a analizom dlake na odbačenoj razbojničkoj odjeći otkrila Kneževićevu umješanost.

Uhićen je četiri dana kasnije zajedno s još dvojicom na graničnom prijelazu nakon pljačke Prve banke u Podgorici, gdje je za njim raspisana tjeralica zbog razbojstava. U te dvije pljačke ukupno su otuđili oko 30.000 eura, a jedan od pljačkaša je u to vrijeme bio na sedmodnevnom zatvorskom dopustu. Crnogorca sumnjiče i za učešća u jesenašnjim pljačkama tri banke na banjalučkom području.

Trenutačno se nalazi u pritvoru KPZ u Trebinju i važi kao iznimno opasna osoba. On je u lipnju 2007. godine osuđen na tri godine zatvora zbog neovlašćene trgovine 20 kilograma marihuane i čim je izašao iz zatvora vraća se starom zanatu. Bio je uhićen i 8. listopada u Kotor Varošu u spektakularnoj akciji policije, koja je dobila informaciju da se u B. Luci sprema pljačka 50.000 KM, namijenjenih za mirovine.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Jana
Jana
10:22 27.05.2010.

Opasni crnogorac , slomite mu ruke i noge pa neće više biti opasan.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije