Mali nogomet

Omladina iz Grude Centra organizira Ligu mjesnih zajednica

Grude
Stojan Lasić
23.06.2012.
u 14:11

Na sastanku, na kojem su se pojavili članovi skoro svih mjesnih zajednica u Grudama, dogovorena je većina detalja za ovo ljeto

Najzanimljivije natjecanje u općini Grude, Liga mjesnih zajednica, i ove će se godine igrati pred Srednjom školom A. B. Šimića, a početak natjecanja dogovoren je za 9. srpnja. Dogovor je pao jednoglasno nakon što je ekipa, koja je prošle godine organizirala sve na visokoj razini, dala jamstva da se i ove godine očekuje odlična organizacija. Na sastanku, na kojem su se pojavili članovi skoro svih MZ, te pročelnik za sport općine Grude Srećko Mikulić, dogovorena je većina detalja, a najveći teret ponovno će ponijeti trojac koji je i prošle godine bio najzaslužniji za organizaciju, a to su Boris Miloš, Darko Andrijanić i Ivan Ćorluka.

 

Uključili se mladi

 

Pomoć su im ponudili i predsjednik MZ Grude Centar Petar Miloš.

 

- Ovo je jedan od važnijih događaja za općinu Grude i dobro je što su se mladi prošle godine uključili u organizaciju. Istina je da Grude trenutačno nemaju općinsko rukovodstvo, ali imaju ljude koji su spremni organizirati turnir na visokoj razini. Ne treba previše polemizirati, nego je važno krenuti s radom, kazao je Miloš. Branko Ćorluka, potpredsjednik MZ Grude Centar zadovoljan je ovakvim raspletom.

 

Trud

 

- Trudimo se svake godine stvoriti kvalitetne uvjete za odigravanje, a i sam se trudim da zajedno s mladima pokrenemo Centar koji je posljednjih godina zapostavljen. U sljedećim godinama ćemo razgovarati, kovati planove i činiti sve da cijela općina bude zadovoljna ovim natjecanjem. Argumente zašto se ove godine natjecanje treba održati u Grudama dali su i Andrija Grizelj iz Sovića Gornjih, te Marko Čuljak iz Sovića Donjih, kao mjesta koja imaju prosperitet za organizacije događaja u budućnosti. U Sovićima Donjim se naveliko pripremaju za “Sovićko Lito”, kulturno umjetničku manifestaciju, a u mjesnoj zajednici su zadovoljni ovogodišnjim sadržajem događaja. (ža)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije