BRAVO, MAJSTORI

Olić: Ovo je pobjeda svih navijača i cijele Hrvatske

Olić Bokšić gol
Sanjin Strukic/PIXSELL
22.03.2013.
u 20:02

Pokazali smo na terenu ono što smo cijelo vrijeme govorili. Svaka čast, ovo će zauvijek ostati u pamćenju.

Hrvatska je na prepunom Maksimiru s rezultatom 2:0 svladala Srbiju golovima Mandžukića i Olića. Hrvatska je tako praktički eliminirala Srbiju iz utrke i napravila veliki korak prema plasmanu na SP.

Ivica Olić danas je bio neumoran.

– Ovo je pobjeda svih nas, igrača, navijača i cijele Hrvatske. Bili smo malo u grču, ali pobjedi se ne gleda u zube. Mandža i ja smo uz pomoć ekipe pritiskali obranu i u takvoj igri čekali smo da naprave pogrešku. Sretan sam zbog ove pobjede i idemo slaviti – rekao je Olić za HTV.

Darijo Srna asistirao je za drugi pogodak.

– Svi znamo koliko znači svim Hrvatima ova utakmica. Nismo davali nikakve nenormalne izjave. Navijači su uživali i ovo je dar svim Hrvatima. Kovačiću sam rekao da igra svoju igru i bit će najbolji.

Mario Mandžukić maltretirao je srbijansku obranu.

– Pokazali smo na terenu ono što smo cijelo vrijeme govorili. Svaka čast, ovo će zauvijek ostati u pamćenju.

Mateo Kovačić bio je iznenađenje Igora Štimca. Počeo je igrati od prve minute.

– Bio sam pod pritiskom, ali zahvaljujući suigračima dobro sam to podnio. Igrali smo srcem za Hrvatsku. Danas sam saznao da ću igrati od prve minute. Dali smo sve od sebe i presretni smo – rekao je Kovačić.

Ćorluka: Anđeo Nora bila je uz nas

Vedran Ćorluka sjetio se malene Nore koja je ovaj tjedan preminula na terapiji u SAD-u.

– Utakmica je bila iscrpljujuća. Igrali smo protiv kvalitetnog protivnika. Pokušali smo biti izolirani, ali to nije moguće. Drago mi je zbog svih ljudi koji su nas bodrili. Pratio nas je i mali anđeo Nora i ja njenoj obitelji izražavam sućut.

Igor Tudor smatra da možemo igrati još bolje nego danas.

– Pokazali smo da imamo ekipu, za razliku od Srbije. Hrvatske može još bolje, nismo prikazali bajnu igru. S ovom kvalitetom možemo još bolje – prve su reakcije Igora Tudora nakon utakmice.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije