Mostarci bez plaća

Odgođena sjednica Gradskog vijeća Mostara

mostar
STOJAN LASIĆ
21.04.2010.
u 12:12

Predsjednik Gradskog vijeća Mostara Murat Ćorić odgodio je sjednicu do daljnjeg

Predsjednik Gradskog vijeća Mostara Murat Ćorić odgodio je sjednicu toga vijeća najavljenu za danas zbog nedovoljne usuglašenosti regulacijskih planova između Službe za planiranje Odjela za urbanizam i graditeljstvo Gradske uprave i Zavoda za prostorno planiranje grada Mostara. Četiri regulacijska plana te izmjene i dopune prostornog plana trebala su biti, uz ostalo, predmet razmatranja na toj sjednici.

Danas će biti održana sjednica kolegija Gradskog vijeća, na kojoj će se utvrditi novi termin sjednice, stoji u priopćenju iz Ureda za odnose s javnošću mostarskoga Gradskog vijeća. Sada je već sigurno da će Mostarci ponovno ostati bez plaća jer je odluka o privremenom financiranju istekla, a proračun, gotovo je sigurno, neće biti usvojen do kraja ovoga mjeseca.

Unatoč svemu, iz sindikata nema reakcija niti bilo kakvih naznaka kako bi mogle biti poduzete bilo kakve sindikalne akcije. Već se čuju špekulacije kako se kriza namjerno stvara zbog nadolazećih izbora.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?