Čapljina

Novi sportski kompleks vrijedan 1,2 milijuna KM

čapljina
Frano Matić
24.04.2012.
u 09:12

600 tisuća eura je Općina Čapljina investirala u izgradnju jednog od najvećih sportskih objekata u ovoj općini - balon dvoranu

Veliki je to dan za cijelu općinu Čapljina, a posebno za čapljinsku sportsku obitelj koja posljednjih godina postiže iznimno uspješne rezultate. Poručeno je to jučer na svečanom otvaranju balon sportske dvorane i novog sportskog centra u središtu Čapljine.

U ovaj jedinstven sportski kompleks Općina Čapljina je investirala 600 tisuća eura tj, oko 1,2 milijuna KM i ovo je uvjerljivo najveći sportski projekt u novijoj povijesti Čapljine. Na mjestu nekadašnjeg sportskog centra, izgrađenog još 70-tih godina, sada su niknuli novi sportski centar i balon sportska dvorana koja je i najveća dvorana takve vrste na Balkanu.

Svi sportovi

U novom sportskom centru i balon dvorani na raspolaganju su tereni za sve dvoranske sportove te svi mogući prateći sadržaji. U balon dvorani su tereni za tenis, mali nogomet i veliki multifunkcionalni teren kao i uređene svlačionice, uredske prostorije i kafić. Ova balon sportska dvorana ima i najsuvremeniji sustav grijanja i hlađenja, a što je veliki iskorak oko osiguranja prostora za treniranje svih čapljinskih sportaša i rekreativaca. ”Ovo je veliki dan za Čapljinu jer je na današnji dan prije 20 godina u ovom gradu oslobođena i prva vojarna u BIH.

Evo prisjećajući se tog dana, mi danas otvaramo ovaj jako vrijedan sportski kompleks. Dnevno će kroz ovu dvoranu prolaziti preko stotinu djece, a da se ne govori o čapljinskim sportašima i nama kao rekreativcima.

Ispunjeni termini

Već su rasprodani svi termini za rekreaciju te ispunjeni svi termini za rekreaciju”, istaknuo je čapljinski načelnik dr. Smiljan Vidić prije nego što je u društvu mladih čapljinskih sportaša svečano presjekao vrpcu i tako otvorio novi sportski centar i balon sportsku dvoranu u Čapljini.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?