Kadrovske križaljke

Nositelji igre Zrinjskom na ljeto slobodni igrači

Zrinjski
Stojan Lasić
21.05.2010.
u 12:55

Igoru Musi idućeg ljeta istječe ugovor. Moguće je da upravo tada talentirani veznjak i završi igračku karijeru

Iako je do kraja prvenstva u BiH ostalo još dva kola, u klubovima Premijer lige već bi se trebalo razmišljati o igračkoj križaljci za iduću sezonu.

Igračka križaljka

Intenzivniji rad na tom polju mogli bi proći klubovi poput Zrinjskog, koji još s druge strane računaju da bi mogli nastupiti u europskim natjecanjima. Situacija s vratarima je prilično jasna. Prvi vratar Melher ima ugovor s klubom do ljeta 2011. godine, Hadžić ima do 2013., dok Budimir nastupa za momčad bez ugovora. Stanje s obrambenim nogometašima također je dosta jasno. Stupovi obrane Šunjić (ugovor do ljeta 2012.), Ivanković (zima 2011.), Žuržinov (ljeto 2011.) i Marković (ljeto 2012.) vezeni su ugovorom za klub. Ukoliko bi se našao netko zainteresiran za njihove usluge morao bi za njih izdvojiti određenu odštetu. Marin Aničić (ljeto 2011.) i Mateo Sušić (ljeto 2011.) često su igrali u zadnjoj liniji, iako po vokaciji ponekad igraju i neka druga mjesta u momčadi. Obrambeni igrači Čilić (posuđen Rudaru iz Kaknja), Zlatić, Josip Aničić, te vezni igrači Pehar i Zovko su juniori i očekuje se kako bi oni svoj ststus u klubu mogli precizirati idućeg ljeta. Oni su trenutačno stipendisti kluba.

Nositelji na ljeto slobodni

Situacija je nešto drukčija u veznom redu. Zadro ima ugovor do ljeta 2012., dok Afedzie i Bobby imaju ugovor do ljeta 2011. Ugovorom su još najmanje jednu sezonu vezani Šarac (ljeto 2013.), Pavle Sušić (ljeto 2012.). Na kraju sezone ugovor istječe Musi, koji je najavio kako bi mogao završiti karijeru. Ugovori još istječu Stojanoviću i Žižoviću, jednim od nositelja igre Zrinjskog. Svoju situaciju treba još riješiti Rezdeušek koji je posuđen Vitezu. Kod napadača Kordiću na ljeto istječe ugovor, dok su Selimović i Dragičević ugovorima vezani do ljeta 2011. godine. Turić je amater kojemu ugovor također istječe na ljeto.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije