Čapljina

Nogometaš preživio pad s motocikla i udarac o asfalt

Čapljina
Frano Matić
12.06.2013.
u 09:30

Kapetan HNK Čapljina i poznati hercegovački malonogometaš Damir Obad imao prometnu nesreću

- Sreća da sam kao sportaš naviknuo na padove pa mi je to i pomoglo da u ovom padu s motocikla na asfalt prođem bez onih najtežih posljedica. Bilo je gadno, ali ipak je najbitnije da se sačuvala živa glava.

Preživio udar terenca

- Dobro sam se ugruvao po tijelu i evo nadam se da će i na pregledu u Mostaru biti sve dobro - kazuje nam Damir Obad, kapetan Hrvatskog nogometnog kluba Čapljina i poznati hercegovački malonogometaš, dok je jučer nakon doživljene prometne nesreće u Čapljini išao put mostarske bolnice. Pravo je čudo da je Obad preživio ovaj težak pad s motocikla u koji je jučer nešto iza 10:30 sati udario terenac marke Toyota. Nesreća se dogodila u središtu Čapljine, u Ulici Ante Starčevića, gdje je došlo do kontakta između terenca i Obadovog skutera.

Kao u akcijskim filmovima


Pri tome je Obad doslovce letio zrakom, ali srećom taj njegov pad na asfalt nije prošao s najtežim posljedicama. - Išao sam iz smjera novog mosta Franje Tuđmana i u jednom sam trenutku vidio da se terenac pokušava polukružno okrenuti na parkiralištu, tj. na desnoj strani Ulice Ante Starčevića, gdje se inače i parkiraju automobili. No, u jednom trenutku terenac se naglo i polukružno okrenuo i tako je i došlo do sudara. Ma, neka je sve dobro završilo - kazao je. Na kraju je Obad ipak ostao pribran premda je jučer iza podne primljen u mostarsku bolnicu radi temeljitijih pregleda. 
I očevici ove prometne nesreće u središtu Čapljine isticali su kako je sve to izgledalo baš kao u akcijskim filmovima i onako kaskaderski pri čemu je Obad srećom prošao bez težih posljedica po život.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije