Sjednica SIP-a

Nikšić i Ivanković Lijanović ipak nisu u sukobu interesa

Nermin Nikšić
17.12.2012.
u 11:28

Na današnjoj sjednici SIP-a je rečeno da ne postoje dokazi protiv Nikšića i Ivankovića Lijanovića

Stredišnje izborno povjerenstvo obustavilo je postupak protiv federalnog premijera Nermina Nikšića i dopremijera Jerke Ivankovića Lijanovića, a koji je pokrenut zbog navodnog sukoba interesa.

Na današnjoj sjednici SIP-a je rečeno da ne postoje dokazi protiv Nikšića i Ivankovića Lijanovića. Odluka o nepostojanju sukoba interesa donesena je jednoglasno i svih sedam članova SIP-a glasalo je za obustavljanje postupka.

Ranije je SIP-a pokrenuo postupak protiv federalnog premijera Nermina Nikšića te dopremijera i ministra poljoprivrede, vodoprivrede i šumarstva Jerke Ivankovića Lijanovića.

Podsjećamo, Vlada Federacije prošle godine imenovala je za v.d. izvršnog direktora za upravljanje i održavanje u Javnom poduzeću Autoceste FBiH Mirsada Nikšića, brata federalnog premijera, a za v.d. financijskog direktora u tom poduzeću Ivana Šakotu, zeta od brata dopremijera Jerke Ivankovića Lijanovića.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?