u rijeci po

Nestala talijanska studentica Cecilia Beretta pronađena mrtva

Cecilia Beretta
Privatna fotografija
04.11.2012.
u 10:31

Leš nestale djevojke izvučen je u subotu iz rijeke Po u mjestu Pieve Porto Morone pokraj Pavije

Leš Cecilije Berette (25), studentice farmakologije u Paviji, nestale u noći između 16. i 17. listopada, a bilo je i dojava kako je viđena u Rijeci, izvučen je iz najveće talijanske rijeke Po.

Na osnovu madeža na desnoj ruci prepoznao ju je u subotu navečer njezin otac Ulisse Beretta. Leš nestale djevojke izvučen je jučer iz rijeke Po u mjestu Pieve Porto Morone pokraj Pavije. Pretpostavlja se da je Cecilia Beretta, iz nepoznatih razloga, dospijela u rijeku Po upravo u noći kada je nestala. Ceciliju su, od tada,''viđali“ ljudi najprije u Milanu, pa u Pordenoneu, a na Facebooku je nedavno osvanula i informacija kako je viđena u Rijeci. Na Facebookeu je postavljen forum ''Nađimo Ceciliju Berettu (Troviamo Cecilia Beretta)'' i tu je bio postavljena informacija osobe iz Rijeke koja je držala kako je djevojku vidjela njegova majka.

- Ja živim u Rijeci. Moja majka je uvjerena da je jučer (srijeda) vidjela Ceciliju u pratnji jednog mladića u 23,10 sati u centru grada - miše mladić koji u dodaje kako je u trenutku dok je s majkom proučavo jelovnik u jednom restoranu ''ta djevojka (Cecilia) je privukla pažnju majke jer se shvaćalo kako nešto nije u redu''.  - Moja majka je sigurna da je to ona i zbog toga sam odlučio to napisati. Razglasit ćemo to po Hrvatskoj - kazao je mladić iz Rijeke koji je Facebooku piso post kada je Cicelia već bila mrtva.

>>Nestala talijanska studentica Cecilia Beretta viđena u Rijeci?

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?