ušutkao zle jezike

Nakon šuškanja o teškoj bolesti Xi Jinping izašao pred građane

The Street
Foto: BBC
1/2
16.09.2012.
u 10:32

Xi Jinping navodno je pokčetkom mjeseca plivajući ozlijedio leđa te se po liječničkoj preporuci morao odmarati i redovno ići na fizioterapijske vježbe

Kineski navodni "vođa u čekanju" Xi Jinping jučer se prvi put nakon dva tjedna izbivanja pojavio u javnosti. Posjetio je pekinško sveučilište kako bi pokušao pobiti glasine da je teško bolestan te kako će morati naći drugog nasljednika za mjesto predsjednika.

Potpredsjednik Xi Jinping jučer ujutro posjetio je kinesko Agronomsko sveučilište kako bi prisustvovao obilježavanju Nacionalnog dana popularizacije znanosti.

Prema neslužbenim informacijama, donosi Reuters, Xi Jinping je pokčetkom mjeseca plivajući ozlijedio leđa te se po liječničkoj preporuci morao odmarati i redovno ići na fizioterapijske vježbe.

O njegovim problemima sa zdravljem počelo se "šuškati" kada je izostao s nekoliko sastanaka sa stranim dužnosnicima među kojima je bila i Hillary Clinton.

>>Xi Jinping se oporavlja od lakšeg srčanog udara

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?