Nogomet

Musa: Ostvarili smo što smo i planirali

Široki
05.03.2013.
u 10:17

Ivica Džidić zabio pogodak i ozlijedio se, Brekalo ga odlično zamijenio

Veni, vidi, vici, mogao bi uskliknuti trener Širokobriježana Slaven Musa nakon gostovanja u Lukavici gdje je njegova momčad slavila 1:0 protiv Slavije, izravnog suparnika u borbi za Europu.

Siguran u pobjedu

Ali, kod Muse ni traga od euforije. A i kako će je biti, jer pred utakmicu prognozirao je pobjedu kao nešto u što je potpuno siguran:

- Bili smo puno bolji od Slavije i cijelo vrijeme držali utakmicu pod kontrolom. Znali smo po što smo došli i tako se postavili. Bilo je na početku “pipanja” snage, pa je prvo poluvrijeme bilo “egal”. Slavija se pokušala nametnuti, mi joj nismo dopustili. Ivica Džidić zabio je pogodak, ali onda je na nesreću zadobio ozljedu usne i čela, pa ga je u nastavku zamijenio Brekalo. I u drugom poluvremenu Slavija je pokušala pritisnuti, a to nam je omogućilo izvesti nekoliko protivudara, iz kojih su Ćorić i Kordić mogli zabiti drugi pogodak. I Wagner je imao lijepu prigodu, opisao je tijek događanja u Lukavici Musa, istaknuvši kako je njegova momčad bila oslabljena zbog izostanka D. Džidića, Bertoše, Ljubića i Šilića:

Sigurna obrana

- Nismo bili kompletni, ali nije ni Slavija, jer i ona je igrala bez nekoliko igrača. Zadovoljan sam igrom momčadi, ali kad pitate kako su igrali pojedinci, moram spomenuti sigurnu igru u obrani Ješe i Ivice Džidića, kojega je nakon ozljede jako dobro zamijenio Brekalo. U sredini sam posebice zadovoljan Landekom i Zlomislićem, a Ćorić se pomalo vraća u jesensku formu. Ni ostali nisu zakazali. Šteta što je Zlomislić dobio treći žuti karton. On nema pravo nastupa protiv Zrinjskog, ali ima ga tko zamijeniti, tu su (uz ostale) Kožul i Ivanković... Slavija je uspješno “odrađena”, slijedi derbi protiv Zrinjskog, koji će biti poslastica za ljubitelje nogometa. U pitanju je rivalstvo i borba za Europu, a i Zrinjski je u proljeće ušao pobjednički.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?