faca večeri

Mourinho izašao iz autobusa da zagrli Tonela: "Odlična utakmica!"

'14. 09. 2011., Zagreb - stadion u Maksimiru, Zagreb - 1. kolo UEFA Lige prvaka, nogometna utakmica GNK Dinamo - Real Madrid.Jose Mourinho Photo: Sanjin Strukic/PIXSELL'
'Sanjin Strukic/PIXSELL'
15.09.2011.
u 00:45

Dinamov Portugalac Tonel izašao je iz svlačionice, taman se namjestio pred novinarima, spustio torbu, kad je odjednom iz utrobe Realova autobusa izletio glavom i bradom - Jose Mourinho!

Prišao mu je s leđa i zagrlio ga, Tonel se okrenuo i ugodno iznenadio. Razmijenili su nekoliko riječi na portugalskom i pozdravili se, a Jose se jednakom brzinom nakon toga vratio u bijeli autobus.

Slušamo, što vam je rekao?

- Ha, ništa naročito, čestitao je, rekao "dobra utakmica". Pitao me je li mi lijepo u Zagrebu, jesam li sretan i to je to. Ne, nisam se sjetio pitati ga hoće li me povesti sa sobom u Madrid, haha!

Mou ga je zagrlio, s Ronaldom je razmijenio dres, Tonel je stvarno bio faca večeri. No, nije se tako osjećao...

- Rezultat nije dobar, otkad je poraz dobar rezultat? Htjeli smo najbolje, ali na kraju moramo biti svjesni da smo ipak igrali protiv momčadi iz svjetskog vrha.

Jesu li nakon tako dobrog otpora Realu Dinamu sada veće šanse u nastavku Lige prvaka?

- Ovo je samo jedna utakmica, moramo se koncentrirati na sljedeće. Osjetili smo da možemo dati više, da smo poveli u prvom poluvremenu možda bi se sve drukčije rasplelo.

Je li ovaj Mourinhov Real najbolja momčad protiv koje ste igrali?

- Nije najbolja. Bilo je i većih momčadi, Barcelona je svakako jedna od njih.

Dobro, ovo se vjerojatno ne bi svidjelo njegovom prijatelju.

Razmijenili ste dres s Ronaldom, što vam je rekao na kraju utakmice?

- Ništa naročito, samo se požalio da ga boli noga - zaključio je Tonel.

Ubrzo nakon njega pojavio se Ronaldo i odšepao prema Realovom autobusu. Ipak, stao je da bi se slikao s jednim fanom, a na povike samo je u Šukerovom stilu pozdravio navijače podignutim palcem.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije