PL BiH

Momčad s Pecare ide po važne bodove protiv Rudara

Utakmica
Tomo Milićević
06.04.2013.
u 12:59

U odnosu na kup susret protiv Sloge, Musa u igru uvodi 7 – 8 odmornih igrača

Trener Slaven Musa već je prije uzvratne utakmice Kupa Bosne i Hercegovine protiv Sloge najavio kako će malo miksati sastav, jer razmišlja i o prvenstvenom susretu u Prijedoru. Nije miksao malo – naprotiv, protiv Dobojlija je izostavio 7– 8 igrača koji će danas sigurno istrčati protiv momčadi Rudara:

-Imat ćemo dovoljno svježine, momci su odmorni i spremni. Bilo je planirano da se u momčad vrati Davor Landeka, koji nam je jako važan igrač, ali ni ovaj put ga nećemo koristiti, jer opet osjeća bolove u koljenu. Bolje da ga sačuvamo, jer trebat će nam potpuno zdrav za važne utakmice u završnici sezone i u prvenstva i u finalu Kupa BiH protiv sarajevskog Željezničara, rekao je trener Širokobriježana.

Dva vezana poraza

Vjerojatna jedanaestorica koji će započeti susret protiv Rudara su: Bilobrk – Serdarušić, D. Džidić, Ješe, Bertoša, Zlomislić, Kožul, Ćorić, Wagner, Roskam, Marić, ali nije isključeno da zaigraju Ljubić, Marković, Ivanković, Šilić, Kožulj, Kordić...

- Zdrav sam, odmoran sam, napauzirao sam se... Potpuno sam spreman sam za igru, rekao nam je uoči puta Vedran Ješe. Široki je izgubio dvije uzastopne prvenstvene utakmice – 0:4 protiv Radnika u Bijeljini i 0:1 na Pecari protiv zeničkog Čelika. U Prijedoru ga čeka ranjeni i nakostriješeni Rudar, željan prekida niza od četiri uzastopna poraza, koji su uzrok smjene trenera Vladimira Stojnića i dolazak na klupu Vlade Čapljića.

Motivator

Čapljić je poznat kao odličan motivator, koji će sigurno sve poduzeti kako bi zaustavio put k provaliji kluba iz Prijedora. Znaju to vrlo dobro i na Pecari i prisjećaju se na koji su način lani izgubili protiv Slavije s Čapljićem na klupi. Znaju i kako će Vlado Čapljić postaviti ratničku igru. U prvom dijelu prvenstva je na Pecari Široki Brijeg tijesno slavio (2:1), a u prošloj sezoni puno lakše - uvjerljivih 3:0, dok u Prijedoru nije bilo pobjednika - 1:1. Uoči početka proljetne sezone u prijateljskom susretu na Blatu Široki je lako pobijedio 3:0... ali, danas će to biti neka sasvim druga utakmica.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?