Mali nogomet

Mokarski tamburaši pobjednici, najbolji igrač Stanko Bubalo

Turnir
10.12.2012.
u 10:44

Strijelac turnira bio je Željko Palac, član momčadi Školski prijatelji, a najboljim vratarom proglašen je Mirko Cigić

- Veoma me raduje činjenica da sam na turniru koji je organiziran u spomen na moga prijatelja Stanka Musu – Musića proglašen najboljim igračem. U ovoj dvorani svakog ponedjeljka zaigram sa svojom momčadi Mokarski tamburaši. Najbolje poznajemo ovaj teren pa je možda baš to presudilo da u finalu pobijedimo, makar i na penale, pobjedničku ekipu HDZ-a, kazao je popularni nogometaš Stanko Bubalo nakon što je proglašen najboljim igračem malonogometnog turnira u spomen na Stanka Musu Musića, širokobriješkog sportskog djelatnika i čuvara hercegovačke glazbene baštine, koji je preminuo prije šest godina.

Momčad Mokarski tamburaši u finalu ovog turnira, odigranom u sportskom centru Musić, što ga je u Trnu podigao upravo Stanko Musa, pobijedili su momčad HDZ-a BiH boljim izvođenjem penala rezultatom 3:2 (nakon rezultata 1:1 u igri). Zanimljivo da su Mokarski tamburaši ponikli iz KUD-a Mokro, čiji je umjetnički voditelj bio upravo Stanko Musa Musić.

Na turniru nastupile su malonogometne momčadi KIM Jaegermeister, Prijatelji, Đeturumi, Mokarski tamburaši, HDZ Široki Brijeg te Grude, Eurobenz i Školski prijatelji iz Gruda. Strijelac turnira bio je Željko Palac, član momčadi Školski prijatelji, a najboljim vratarom proglašen je Mirko Cigić koji je branio vrata pobjedničke momčadi.

Ivana Kujundžić Lujan, kćerka Stanka Muse – Musića, zahvalila je svima koji su podržali ovaj turnir, na domjenku upriličenom u samom sportskom centru Musić razgovaralo se o uspješnim nastupima malogometne momčadi KIM koju je utemeljio Stanko Musa, gostovanjima njegovog KUD-a Mokro, a bili su tu i ljudi iz Crvenog križa - Musa je bio predsjednik Skupštine Crvenog križa ZHŽ-a. Širokobriješki načelnik Miro Kraljević kazao je kako ovakva sportska druženja na svoj način pokazuju koliko je Široki Brijeg grad sporta.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?