Francesco Toldo

"Moja supruga je u Međugorju doživjela veliku milost"

Toldo
02.04.2013.
u 10:07

Prvi put sam ovdje u Međugorju i zaista sam oduševljen ovim što sam vidio i u srcu i duši doživio

“Već godinama sam planirao doći u Međugorje i ovaj prvi dolazak je uslijedio nakon što je moja supruga Manuela bila prošle godine u Međugorju i doživjela velike milosti, stoga smo odlučili obiteljski pohoditi ovo sveto mjesto. I na nagovor moje supruge Manuele došli smo ovdje”, kazao je u ekskluzivnoj izjavi za Večernji list Francesco Toldo. Tim riječima njegova supruga Manuela je dodala: - Gospa je tu da nas nagovara i poziva. Izvrsni talijanski vratar Toldo je naglasio kako već tri godine ne igra nogomet već trenira mlađe dobi u talijanskoj školi nogometa.

Nekadašnji najbolji talijanski vratar Francesco Toldo odlučio je s obitelji za uskrsne blagdane duhovni mir naći u Međugorju. Proslavljeni reprezentativac Italije i vratar Intera i Fiorentine Toldo s cijelom obitelji, suprugom Manuelom i njihova dva sina Alessandrom i Andreom, boravi već pet dana u međugorskom svetištu Kraljice mira.

Ostatak ekskluzivnog razgovora s legendom Azzurra pročitajte u današnjem tiskanom izdanju Večernjeg lista.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?