djevojke kritično

Mladić koji je BMW-om pokosio tri učenice pred istražnim sucem

deni župan
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
1/9
27.04.2013.
u 12:19

Slavonski Brod još je u šoku zbog teškog stradavanja triju učenica prvog razreda Srednje škole

Deni Župan (19) koji je u četvrtak navečer BMW-om u Slavonskom Brodu pokosio tri učenice, u subotu oko podneva izašao je pred istražnog suca. – Od istražnog suca tražit ćemo određivanje jednomjesečnog istražnog zatvora za vozača – kazala je tužiteljica Mirela Šmital uz napomenu da nije bio pijan. 

Slavonski Brod još je u šoku zbog teškog stradavanja triju učenica prvog razreda Srednje škole M. A. Reljkovića u Cankarevoj ulici, koja je u blizini škole. Ana-Marija, Ivona i Margareta vraćale su se iz škole u četvrtak navečer kada ih je BMW-om, koji je u vlasništvu njegova oca, pokosio Deni Župan (19) iz Podvinja. Liječnici se bore za njihove živote. Ozljede su im opasne za život. Kako je rekao dr. Boris Hrečkovski, imaju prijelome donjih ekstremiteta i zdjelice, ozljede gornjih ekstremiteta, trbuha s krvarenjem u trbuhu, a jedna djevojka i teže krvarenje glave.

– Mladi vozač nije smio voziti BMW te snage. Udar BMW-a bio je silovit, kaže Nada Kruljac, medicinska sestra i vlasnica kuće u koju je udario BMW.

>>'Kad djeci date snažan auto, opasan je kao strojnica'

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije