POJAČANJE IZ BIH

Mirza Ćemalović iz Veleža stiže na Poljud

Mirza Ćemalović
scsport.ba
26.08.2013.
u 18:12

Splićani i dalje tragaju za pojačanjima, Jako Andabak pregovara s Medićem o kupnji Abdulrahimija

Dok čekaju Hajdukove strance koji bi trebali stići iz Afrike, Nigerije i Kameruna, u Poljudu su riješili dolazak napadača iz Bosne i Hercegovine, i to iz Veleža. U Mostaru to već drže gotovom stvari, u Hajduk stiže 20-godišnji mladi reprezentativac BiH Mirza Ćemalović. Posao je u nedjelju zgotovio sportski direktor Hajduka Jens Andersson, koji se iznenada pojavio na stadionu u Vrapčićima, pogledao utakmicu Veleža i Olimpica. I dalje je otvorena opcija dolaska Besarta Abdurahimija, u Zagrebu dobre veze ima najveći Hajdukov pojedinačni dioničar Jako Andabak.

Imao je dogovoren sastanak sa Zagrebovim predsjednikom Draženom Medićem, lako će se njih dvojica dogovoriti. Valja notirati da su se bijeli dogovorili s Patriceom Zoungranom iz Burkine Faso, koji će idućih šest mjeseci igrati u trećeligašu Primorcu iz Stobreča, a Hajdukova struka pozorno će ga pratiti.

>> Sve o transferima čitajte u našem specijalu Nogometni transferi!

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije