NESREĆA

Ministar zdravstva HBŽ-a sletio sa službenim autom

horvat
VL FOTO
13.01.2011.
u 08:42

Nakon hrvatskog ministra financija Ivana Šukera, prometnu nesreću doživio je i ministar zdravstva Hercegbosanske županije

U sjeni afere ‘hladna bolnica’ u Livnu, ministar zdravstva, rada, socijalne skrbi i prognanih Hercegbosanske županije Darko Horvat (50) iz Drvara doživio je prometnu nesreću na izlazu iz Kupresa, u mjestu Poganac. Dok je vozio službenu škodu (K13-E-309) prema tomislavgradskoj bolnici, izgubio je nadzor u oštrom skliskom zavoju te se okretao na cesti i sletio. Pričinjena je veća šteta.

Lani smo pisali da je ministar prekršajno kažnjen jer je u društvu trojice kolega, 11. ožujka oko 19 sati, u hotelu Drvar narušio javni red i mir tako što je pod utjecajem alkohola razbijao čaše i pepeljare. Inače, u posljednjih mjesec dana to je drugi slučaj u kojima je sudionik udesa bio ministar. Nedavno se radilo o tadašnjem ministru financija RH Ivanu Šukeru.

Da nezgoda ne dolazi sama, potvrdilo se i u prekjučerašnjem slučaju u krugu Doma zdravlja Glamoč, koji također pripada Horvatovu ministarstvu, kada je Mladen Visković (51), vozeći unatrag vozilom Hitne pomoći VW (402-K-951), udario 80-godišnjeg sumještanina Simeona Ninkovića, koji je zadobio teške ozljede te je žurno prebačen u splitsku bolnicu. Ovu bizarnu nesreću s teškim posljedicama vidio je jedan mladić, koji navodi da se starac u kritičnom trenutku sagnuo pa ga vozač, lagano i bez žurbe izlazeći s parkinga, kao što to svakodnevno čini pri odlasku na dijalizu, nije mogao vidjeti.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?