Posjet BiH

Milanović započinje posjet BiH sastankom s V. Bevandom

\'milanovic.1\'
Arhiva VL
27.02.2012.
u 08:51

Milanović će se sastati i s predstavnicima Hrvatskog narodnog sabora u Mostaru.

Hrvatski premijer Zoran Milanović u ponedjeljak i utorak boravi u službenom posjetu Bosni i Hercegovini. Svoj prvi posjet kao premijer Milanović će započeti u Sarajevu susretom s Vjekoslavom Bevandom, prvim Hrvatom na čelu Vijeća ministara od završetka rata u Bosni i Hercegovini.

Tijekom posjeta Sarajevu predviđen su i sastanci predsjednika Vlade RH s predsjedateljima i zamjenicima predsjedatelja obaju domova Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine te Predsjedništvom BIH-a.

Osim Sarajeva premijer Milanović posjetit će i Vitez, Široki Brijeg i Mostar, gdje će se sastati s hrvatskim predstavnicima u lokalnoj vlasti, kao i gospodarstvenicima.

Predviđeno je i premijerovo predavanje na temu „Hrvatska pred ulaskom u Europsku uniju“, a Milanović će se sastati i s predstavnicima Hrvatskog narodnog sabora u Mostaru.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

MA
malamu
15:29 27.02.2012.

dajte molim vas pitajte vlasnika Economica kako ga nije stid ucjenjivat radnike na način da dio plaće dobiju u bonovima koje moraju potrošit u Mercatoru ,sad im treba gazda odredit gdje če trošit svoj novac,sramota!

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?