Večernji List - najnovije vijesti iz Bosne i Hercegovine, svijeta, sporta, kulture i showbiza
Naslovnica

Milanović započinje posjet BiH sastankom s V. Bevandom

Milanović će se sastati i s predstavnicima Hrvatskog narodnog sabora u Mostaru.
27. veljače 2012. u 08:51 1 komentara 1 prikaza
\'milanovic.1\'
Foto: Arhiva VL

Hrvatski premijer Zoran Milanović u ponedjeljak i utorak boravi u službenom posjetu Bosni i Hercegovini. Svoj prvi posjet kao premijer Milanović će započeti u Sarajevu susretom s Vjekoslavom Bevandom, prvim Hrvatom na čelu Vijeća ministara od završetka rata u Bosni i Hercegovini.

Tijekom posjeta Sarajevu predviđen su i sastanci predsjednika Vlade RH s predsjedateljima i zamjenicima predsjedatelja obaju domova Parlamentarne skupštine Bosne i Hercegovine te Predsjedništvom BIH-a.

Osim Sarajeva premijer Milanović posjetit će i Vitez, Široki Brijeg i Mostar, gdje će se sastati s hrvatskim predstavnicima u lokalnoj vlasti, kao i gospodarstvenicima.

Predviđeno je i premijerovo predavanje na temu „Hrvatska pred ulaskom u Europsku uniju“, a Milanović će se sastati i s predstavnicima Hrvatskog narodnog sabora u Mostaru.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

  • malamu:

    dajte molim vas pitajte vlasnika Economica kako ga nije stid ucjenjivat radnike na način da dio plaće dobiju u bonovima koje moraju potrošit u Mercatoru ,sad im treba gazda odredit gdje če trošit svoj novac,sramota!