FARSA TRAJE

Matematički će se pokušati vlast legalizirati, a OHR od svega oprati

inzko
VL FOTO
11.04.2011.
u 08:32

Legalizacija procesa uspostave vlasti u FBiH bit će dovršena čim se potvrdi izbor izaslanika iz HBŽ-a

Legalizacija procesa uspostave vlasti u FBiH bez legitimnih predstavnika hrvatskog naroda bit će dovršena čim se potvrdi izbor izaslanika iz Hercegbosanske županije.

Šesti izaslanik

Već je pripremljen plan po kojem će platformaši odmah nakon što dobiju šestog hrvatskog izaslanika u Domu naroda, uz pomoć međunarodnih predstavnika, formalno potvrditi ranije odluke i tako pravno okončati trakavicu oko uspostave vlasti u ovom entitetu. Nakon ovakvog raspleta uslijedit će, navodno, nova odluka visokog predstavnika kojom će se ukinuti suspenzija ranijih odluka SIP-a. Na taj način OHR će skinuti sa sebe obvezu pravnog razrješenja političko-pravne krize u FBiH, a platformaši dobiti mogućnost da legaliziraju ranije odluke donesene suprotno Ustavu. Ukoliko nešto izmakne kontroli, platformaši računaju i s Ustavnim sudom FBiH. No, kako je ogorčenje većine pripadnika hrvatskog naroda više nego očito, teško je očekivati da će bilo kakvim matematičkim i pravnim kombinacijama moći uvjeriti hrvatsku javnost u BiH da im nepravda nije načinjena. Ova pravna i politička gimnastika, naravno, nigdje drugo u demokratskom svijetu ne bi bila moguća, ali uz asistenciju predstavnika međunarodne zajednice u BiH to je više nego realna opcija.

Marginalizacija Hrvata

Potpuno je jasno da plan političke marginalizacije Hrvata u FBiH ne bi bio moguć bez međunarodne zajednice. Hrvati se pitaju tko je i zašto od njih stvorio buntovnike koji ovakvu vlast ne doživljavaju svojom. I tko je srušio Dayton, čiji je temelj konstitutivnost triju naroda. Nažalost, kako vlada zakon jačega, sada se zamjenjuju teze. Oni koji se bore za jednakopravnost, označuju se kao destruktivci. To je danas BiH.

Ključne riječi

Komentara 3

NV
nvuci15
14:44 11.04.2011.

ljudi moji dignite se i satarite ovu gubu,ili vas neće bit.

OB
-obrisani-
18:01 11.04.2011.

Za sve izdajnike Hrvatskog naroda vrijedi jedno: Mrak nema ociju. Imao sam \"muda 92 oduprijeti se cetvrtoj vojnoj sili u Europi , ostatak protumacite sami....... Mi koji dolazimo Bog i Pravi Hrvati Za Dom Uvijek Spreman

GA
garbage2
20:43 11.04.2011.

Hehehe tek sad vidim koliko je dobro sto je pobijedio SDP. Srpsko-Hrvatski nacionalisti ga mrze vise nego Aliju Izetbegovica. Pobjeda SDP-a je uzdrmala zlo koje je 20 godina Bosnu drzalo u smrtnom zagrljaju. Istina ne bi uspjeli sami ali im je zato pomogla Amerika. Zivjela Bosna, Zivjela Amerika....

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?