Visoki gost

Marković vodi Platinija na specijalitete pa k premijerki

'sport......austrija.....12.06.2008.  klagenfurt - hrvatska reprezentacija na europskom prvenstvu 2008 u austriji i svicarskoj/ Wo\\u0308rthersee stadion/ utakmica hrvatska - njemacka/ platini, markov
''
20.10.2010.
u 09:40

Prvi čovjek Uefe, zajedno s Markovićem, doći će privatnim zrakoplovom iz Tirane, gdje je albanski savez slavio 80. obljetnicu

Prvi čovjek Nogometnog saveza Vlatko Marković nije imao vremena za razgovor. Zanimao nas je protokol koji su u HNS-u pripremili za dolazak predsjednika Uefe Michela Platinija.

Marković nas je uputio na glavnog tajnika Saveza Zorislava Srebrića jer je on jučer bio među uzvanicima u Tirani, gdje je bila priređena velika fešta. Albanski savez slavio je 80. obljetnicu osnutka. Iako su domaćini inzistirali na njegovu dolasku, izbornik albanske reprezentacije Josip Kuže nije bio tamo.

– Zamolio sam ih da me poštede te obveze jer sam još na tabletama i usporen, a to je ipak fešta. Nije da se osjećam loše, dapače... Baš sam prije neki dan bio na jednoj utakmici. Ovih me dana očekuje još jedan detaljan pregled nakon kojeg bih trebao poći u Zagreb. U Hrvatskoj bih trebao biti 28. listopada – kazao je Kuže.

A Marković bi s prvim čovjekom Uefe u Zagreb trebao stići danas prijepodne privatnim zrakoplovom iz Tirane. Njih će dvojica prvo biti na primanju kod premijerke Jadranke Kosor a potom će Marković svog gosta odvesti na ručak u Okrugljak.

Platini će u Hrvatskoj ostati jedan dan.

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije