SUKOB

Margareta Hadžić ranila dvojicu policajaca

policija
VL FOTO
26.04.2012.
u 11:26

Hadžić, poznatija kao Marga, dovodi se u vezu sa dilanjem droge

Margareta Hadžić pucala je jutros na policiju u tuzlanskom naselju Brđani i ranila dvojicu policajca, javljaju federalni mediji.       

Hadžić, poznatija kao Marga, dovodi se u vezu sa dilanjem droge.        

Ona je trebala biti privedena po sudskom nalogu, ali je zapucala na policajce i jednog teže povrijedila, dok o povredama drugog nema službenih informacija. I Hadžić je pri tom ranjena u ruku. Svi ranjeni prebačeni su na Univezitetsko-klinički centar.
        

Marga\" je policiji poznata od ranije jer se dovodila u vezu sa seks aferom na tuzlanskom odjeljenju Pravnog fakulteta Univerziteta u Sarajevu, a prije 10 godina bila je vinovnik jedne pucnjave u Tuzli.

Jutrošnji pretres ne dovodi se u vezu sa njenim zetom Mersedom Hadžićem, zvanim Mirso Švicarac, sa kojim je već nekoliko godina u sukobu. Ona je u ožujku 2010. godine, nakon što joj je zapaljen automobil, rekla kako je njen jedini neprijatelj Hadžić koji je oženio njenu kćerku Jelenu.

Mjesto događaja u Brđanima blokirao je veliki broj policajaca, a uviđaj vodi Županijsko tužiteljstvo Tuzla.

Posljednjih godina, prema nekim pričama, Hadžić se povukla u tuzlansko naselje Brđani, gdje je živjela sa dvojicom sinova.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?