LIGA PRVAKA

Mandžukić zabio, tri gola Ronalda, Rooney briljirao!

Mario Mandžukić (1)
Foto: Reuters (Ilustracija)
1/5
Autori: pj, av/VLM
17.09.2013.
u 22:37

Modrić je igrao do 72. minute protiv Galatasarayja (6:1 pobjeda Reala!) kada ga je zamijenio Illaramendi

Spektakularno je bilo 1. kolo Lige prvaka u skupinama A, B, C i D, na osam utakmica postignuto je čak 30 golova, gotovo četiri po utakmici! Samo Juventus nije na travnjaku potvrdio status favorita, Talijani su, na radost svjetskih kladionica, remizirali u Kopenhagenu (1:1) i tako ponudili jedino iznenađenje na startu elitnog natjecanja.

Mario Mandžukić opet je zabio gol, u Bayernovoj 3:0 pobjedi protiv CSKA, naš je reprezentativni napadač bio strijelac drugoga pogotka za Bavarce. Robben je centrirao, a Mandžukić je udarcem glavom zatresao rusku mrežu. U 75. minuti, Mandžukića je zamijenio Pizzaro...

Darijo Srna odigrao je cijelu utakmicu u 2:0 pobjedi svog Šahtara u San Sebastianu protiv Real Sociedada. Eduardo da Silva bio je na klupi, a Srna je sudjelovao u akciji kod prvoga gola Šahtara (strijelac Alex Teixeira) u 65. minuti.

Luka Modrić igrao je 73 minute u Istanbulu, gdje je madridski Real pregazio Galatasaray 6:1! Cristiano Ronaldo postigao je tri pogotka, Benzema dva i Isco jedan, Ronaldo je, eto, već na početku Lige prvaka iskazao vrhunsku pucačku formu i kandidaturu za najboljeg strijelca.

Veliku je utakmicu na Old Traffordu odigrao Wayne Rooney! Manchester United je svladao Bayer Leverkusen 4:2, a Rooney je zabio dva gola i asistirao je Valenciji za pogodak. Svi su napadi išli preko silno raspoloženog Rooneya, koji je zabio svoj 200. gol za Manchester United!

Prije devet godina, podsjetimo, Rooney je iz Evertona došao u Manchester, izvrsnom je igrom proslavio jubilarni pogodak, a u 84. minuti, uz ovacije prepunog stadiona, napustio je travnjak. Spomenimo da je prekrasan gol (polu-škarice) zabio i Van Persie...

- Bila je ovo fantastična večer. Lopta mi se lijepila za nogu, ali da nisam kraj sebe imao sjajne suigrače, ne bih sam mogao pobijediti Nijemce! Igrali smo izvrsno, ovo je bio pravi United i kad ovako igramo, onda nam nitko ništa ne može – govorio je nakon dvoboja presretni Rooney.

Unitedovi sugrađani, nogometaši Cityja, lako su se u Plzenu obračunali s Viktorijom (3:0), kao i PSG u Pireju s Olympiacosom (4:1). Zlatan Ibrahimović nije zabio, štoviše, nije iskoristio 11-erac kojeg je sam zaradio. Vratar Roberto obranio je njegov udarac...

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije