Rezultati istrage

Makedonska ministrica: Ubojstva uz jezero djelo su profesionalaca

skopje,ubojstvo,makedonska policija (1)
Dragan Mitreski/www.vecer.com.mk
17.04.2012.
u 14:11

U prosvjedima na ulicama Skopja sukobili su se prosvjednici makedonske nacionalnosti i policija

Peterostruko ubojstvo četvorice mladiće i jednog muškarca kod jezera u selu Smiljkovci u blizini Skopja bilo je organizirano, no žrtve su izabrane slučajno, izjavila je makedonska ministrica unutarnjih poslova Gordana Jankulovska, a prenosi Blic.

Makedonska ministrica izjavila je i kako prema trenutnim rezultatima istrage izgleda kako je ubojstvo djelo profesionalaca, no detaljnije rezultate objavit će za nekoliko dana.

Ubojice su navodno koristile i vozilo marke Opel omega s lažnim registarskim oznakama, a policija je kako bi saznala što više informacija i ispitala što više potencijalnih svjedoka formirala i posebni operativni stožer.

Istovremeno napetosti u Makedoniji se ne smiruju. Ubojstvo Aleksandra Naćovskog, Cvetanča Acevskog, Kirila Tričkovskog, Filipa Slavkovskog i Borčeta Stefkovskog izazvalo je nove prosvjede na ulicama Skopja gdje su se sukobili prosvjednici makedonske nacionalnosti i policija, koja im nije dozvolila da pređu most "Goce Delčev" i krenu Bit pazaru, dijelu grada nastanjenom uglavnom pripadnicima albanske zajednice.

 

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Komentara 1

JA
jamanuša
20:25 17.04.2012.

zna se kome odgovara sukob Albanaca i Makedonaca , onima koji imaju uskoro izbore, tu je naručitelj, izvođač može biti od bilo kuda.

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?