strava u new yorku

Majka u kadi pronašla dvoje djece koje je zaklala dadilja

ubijena djeca (1)
Foto: LittleMIssLucia
1/7
26.10.2012.
u 09:30

Dadilja je godinama radila za obitelj šefa CNBC-a. Ubila im je kćer (6) i sina (2) pa pokušala presuditi sebi

Što je dovelo do pomračenja uma 50-godišnje dadilje koja je zaklala dvoje djece koju je čuvala, možda se nikad neće doznati jer je trenutačno u bolnici gdje se liječnici bore za njezin život nakon što je i sebi pokušala oduzeti život, piše New York Daily News.  

Stravičan događaj odigrao se u stanu u prestižnom dijelu New Yorka, na Upper West Sideu, a dadilja je, pišu tamošnji mediji, godinama radila za obitelj šefa medijske mreže CNBC Kevina Krima. 

Tijela šestogodišnjakinje i dvogodišnjaka pronašla je majka u četvrtak vrativši se kući. Kći (6) i sina (2) pronašla je u kadi u lokvi krvi s nekoliko rana koje im je kuhinjskim nožem nanijela dadilja.

Djeca su ozljedama podlegla u bolnici, a šokirani par ima i treće dijete (3) koje je spašeno jer je u trenutk dadiljina napada bilo s majkom. 
Marina Krim, majka stravično ubijene djece, vodila je blog o obiteljskom životu na kojem je malo prije tragedije zapisala:

– Ponosna sam na to kako se djeca obožavaju igrati zajedno i nikad im nije dosadno.

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije