Čestitka HKD NAPREDAK

"Vi jeste i uvijek ćete biti naš uzoriti Kardinal"

Vinko Puljić
12.09.2020.
u 10:15

Povodom velikih jubileja koje slavi ove godine vrhbosanski nadbiskup metropolit Vinko kardinal Puljić prigodnu čestitku uputilo je i Hrvatsko kulturno društvo Napredak.

- S osobitim poštovanjem i radošću upućujemo Vam najiskrenije čestitke povodom velikih jubileja koje slavite ove godine i to 75 godina od Vašega rođenja, 50 godina svećeničkog ređenja i 30 godina ređenja za biskupa, uz već ranije navršenih 25 godina od imenovanja kardinalom. Veliki su to i značajni jubileji kako za Vas tako i za cijelu Katoličku crkvu, ali i Hrvatsko kulturno društvo Napredak koje je sve ove godine uz Vas raslo kao Društvo i uvijek se oslanjalo i imalo svesrdnu potporu. Prigoda je da Vam s osobitim i neizmjernim poštovanjem zahvalimo za sve što ste činili i činite na dobrobit svih ljudi i iskažemo ponos koji osjećamo obitavajući zajedno s Vama u teškim i turbulentnim trenucima i svjedočeći povijesnim vremenima u kojima kao kardinal predvodite Katoličku crkvu u Bosni i Hercegovini  - stoji u pismu kardinalu Puljiću.

- Za Hrvatsko kulturno društvo Napredak Vi jeste i uvijek ćete biti naš uzoriti Kardinal. Neka Vas prate dobro zdravlje i sreća još puno godina na Vašem životnome putu - stoji u pismu Napretka kardinalu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije