U galeriji Noa u Širokom Brijegu postavljena izložba radova polaznika slikarske radionice Art Abstract

U planu tečaj crtanja i slikanja pod vodstvom Tomislava Zovke

23.09.2023.
u 13:32

U galeriji Noa u Širokom Brijegu upriličena je izložba radova polaznika slikarske radionice Art Abstract, koja je održana pod vodstvom magistra slikarstva i profesora likovne kulture Tomislava Zovke. Na izložbi je bilo izloženo 20-ak probranih radova različitih motiva koji su nastali tehnikom akrila na platnu tijekom ljetnih slikarskih radionica koje su održane u širokobriješkoj galeriji Noa.

Te slikarske radionice pohađalo je i uspješno završilo 19 polaznika različitog dobnog uzrast,a od kojih je njih 14 sa svojim radovima sudjelovalo na izložbi. Vlasnica galerije Noa književnica i likovna umjetnica Sanijela Matković zahvaljuje se širokobriješkoj knjižari Golding na potpori.

Nakon održanih radionica i organizirane izložbe u planu je održavanje tečaja crtanja i slikanja po vodstvom Tomislava Zovke, magistra slikarstva i profesora likovne kulture, u galeriji Noa. Tečaj je namijenjen svim dobnim skupinama od sedam do 77 godina. Na ovaj tečaj dobrodošli su početnici, rekreativci pa i oni koji već imaju iskustvo s crtanjem i slikanjem. Susreti će se održavati jednom tjedno u trajanju dva školska sata..

Prvi ciklus traje tri mjeseca. Nastava prvog ciklusa sadrži crtanje i slikanje različitim tehnikama - ugljen, olovka, pastel, kreda, tempera, akrilne boje itd. Obrađivat će se razne teme, od mrtve priroda i pejzaža do ljudske figure, portreta i slobodnih tema. Cijena tečaja je 80 KM mjesečno, a u tu cijenu uračunat je  sav potreban materijal. Informacije se mogu dobiti na broj telefona +387 63 882 194, a na isti broj mogu se poslati i prijave za sudjelovanje na tečaju. Rok za prijavu je do 2. listopada, a broj mjesta je ograničen.
Ova izložba i zanimanje za slikarsku radionicu Art Abstract te tečaj u organizaciji galerije Noa pokazuje koliko je likovna umjetnost u širokom Brijegu zaživjela i kod najmlađih.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?