Lutkarsko kazalište Mostar

U petak i subotu možete pogledati predstavu "Oholica"

12.05.2021.
u 12:07

Ovaj tjedan u Lutkarskom kazalištu Mostar možete pogledati predstavu „Oholica“ koju je prema priči „Kraljevna i žabac“ braće Grimm za scenu prilagodila Zdenka Mišura. Predstava će se igrati u petak, 14.svibnja u 18:00 sati i u subotu 15.svibnja u 11:00 sati.

Cijena ulaznice je 3 KM, a predstava je namijenjena djeci od 3 godine.
Budući da je broj posjetitelja ograničen iz Lutkarskog kazališta Mostar mole posjetitelje da osiguraju svoje mjesto rezervacijom na broj telefona 036 314 893 (svaki radni dan od 9 do 14 sati) ili putem naše službene facebook stranice (također svaki radni dan od 9 do 14 sati). 

Redateljica predstave je Milena Blažanović, za kostime, lutke i oslikavanje scenografije zaslužna je Ivana Radić, a za glazbu Igor Karlić.
U predstavi igraju: Anela Planinić i Marta Haubrich.
 
Iz Lutkarskog kazališta Mostar napominju posjetitelje da rezervirane ulaznice preuzmu najkasnije 15 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništava. Nakon početka predstave nije moguć ulazak u dvoranu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije