Festival poezije

Pjesnici iz BiH i Srbije na Festivalu "Poezija u bašti sljezove boje"

poezija
14.12.2015.
u 18:36

U utorak će biti održana svečanost "Poezija u bašti sljezove boje" i Umjetnički program "Dara Sekulić i Branko Ćopić na Petrovačkoj cesti".

Međunarodni festival za djecu i mlade "Poezija u bašti sljezove boje" bit će održan u utorak i srijedu u Istočnom Sarajevu, a posvećen je obilježavanju 100 godina od rođenja književnika Branka Ćopića.

Najavljeno je sudjelovanje pjesnika iz BiH i Srbije (Dara Sekulić, Tode Nikoletić, Boro Kapetanović, Mirko Vuković, Miroslav Kokošar, Jovo Čulić, Ivica Vanja Rorić, Lela Stojanović, Nedeljko Zelenović, Mirjana Petronić)

U okviru otvaranja Festivala, u utorak u poslijepodnevnim satima, bit će održana svečanost "Poezija u bašti sljezove boje" i Umjetnički program "Dara Sekulić i Branko Ćopić na Petrovačkoj cesti".

Za 16. prosinca planiran je program pod nazivom "Jutro s pobjednicima natječaja i sudionicima festivala" - dodjela nagrada.

Organizator 14. međunarodnog festivala poezije za djecu i mlade je Forum teatar, a programi Festivala bit će održani u Kulturnom centru Istočno Novo Sarajevo. Generalni pokrovitelj je Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije