NOVI SINGL

Pjesma “Pariz” treća u nizu singlova pred izlazak albuma

07.07.2021.
u 15:33

Nakon singlova “Paranoja” i “Akademski grad”, koji su doživjeli uspješnu videoekranizaciju, širokobriješki bend Not Jane najavljuje povratak na glazbenu scenu novim singlom i novim videospotom. Riječ je o pjesmi “Pariz”, koja je treća u nizu singlova pred izlazak albuma za zagrebačku izdavačku diskografsku kuću Croatia Records.

- Singl “Pariz”, kao i cijeli nadolazeći album, snimljen je i miksan u mostarskom studiju Groove pod producentskom palicom Gabrijela Prusine - kazao nam je Drago Ljubić, frontmen benda.

Tekst, glazbu i aranžman za skladbu “Pariz” potpisuje Drago Ljubić zajedno s ostalim članovima benda Jurom Brekalom i Markom Karačićem.

- Glazbeni video za “Pariz” snimljen je u širokobriješkom kinu Borak. Za kameru, režiju i montažu zaslužan je Tomislav Topić, dok su se za scenografiju i svjetlo pobrinuli Nikola Galić i Toni Kvesić.

U spotu “Pariz” Parižanku utjelovljuje model Antonija Šudić. - O čemu je točno riječ te kako zvuči i izgleda novi Not Jane, publika će moći poslušati i vidjeti u premijeri singla na zagrebačkoj CMC televiziji u ponedjeljak, 12. srpnja, u 19 sati - naglasio je Drago Ljubić.

U vrijeme pandemije bend je radio na novim skladbama i pripremao se na nove nastupe.

- Veseli nas nastup na Street Food Festu 2021., što će se na Festivalskom trgu širokobriješkog parka Sajmište održati od 23. do 25. srpnja. Mnogobrojna publika moći će čuti nove skladbe iz naše rock-radionice - dodao je Drago Ljubić. Not Jane je bend koji nosi duh 80-ih godina provlačeći utjecaje moderne indie-rock glazbe.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije