Sutra u Čerinu tradicionalna književno-glazbena manifestacija

Ovogodišnji „Susreti pod hrastom“ posvećeni djelu dr. fra Andrije Nikića

27.07.2021.
u 14:37

Sutra, 28. srpnja, s početkom u 18 sati pod hrastovima  u župnom dvorištu u Čerinu kod Čitluka održat će se tradicionalna književno-glazbena manifestacija „Susreti pod hrastom“. Ovogodišnja manifestacija koja će se održati u organizaciji čitlučkog ogranka Matice hrvatske, župe sv. Stjepana Prvomučenika u Čerinu i Društva hrvatskih književnika Herceg Bosne, bit će posvećena povjesničaru, književniku i akademiku dr. fra Andriji Nikiću. U ime organizatora dobrodošlicu okupljenima poželjet će župnik fra Hrvoje Miletić, Ivan Baković, novi predsjednik DHK HB-a, i Andrija Stojić, predsjednik čitlučkog ogranka MH-a.

O ukupnom stvaralaštvu dr. fra Andrije Nikića govorit će akademik o. Stjepan Krasić, dr. Draženko Tomić, dr Vlado Pandžić,  fra Miljenko Mića Stojić i Željka Šaravanja, a AnitaMartinac bit će moderatorica programa.

U drugom dijelu programa manifestacije „Susreti pod hrastom“ nastupit će pjesnici Pero Pavlović, Blanka Kraljević, Zvonimir Mikulić – Đono, Sanijela Matković i Ljubo Krmek. U glazbenom dijelu programa nastupit će učenici osnovne glazbene škole Brotnjo. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?