HDHS Kosača

Otvorena izložba fotografija na platnu autora Ivice Karačića

Foto: Stojan Lasić
1/2
03.03.2019.
u 13:32

U Galeriji Kraljice Katarine Kosača u subotu navečer je otvorena izložba fotografija na platnu autora Ivice Karačića.

U ime domaćina HDHS Kosača nazočnima se obratio Dalibor Nikolić i istaknuo je kako se kroz ovakve projekte ljubav umrežuje, a predsjednik udruge za Down sindrom Igor Ledić zahvalio se udruzi Eko nera što su baš njih prepoznali i odabrali za suradnike u ovom hvale vrijednom projektu gdje je veći dio prihoda od prodaje fotografija namjenjen njihovoj udruzi, piše brotnjo.info. 

Autor fotografija Ivica Karačić zahvalio se posjetiteljima na dolasku i posebno je pozdravio članove udruge za Down sindrom.

Kako je istaknuo, njegov glavni motiv realiziranja ovog projekta je ljubav prema svojoj pokojnoj supruzi Snježani koja je na žalost umrla prije godinu i četiri mjeseca u 51 godini života, a koja je veliki ljubitelj fotografije posebno međugorskih motiva i otkrio je da su fotografije svetaca postavljenih na izložbi baš oni kojima se ona za života utjecala, zagovarala u svojim molitvama kao i Blaženoj Djevici Mariji.

U glazbenom djelu nastupili su mali violinisti Antonio Šarić i Tamara Aničić uz klavirsku pratnju prof. Silvije Vukojević.

Posjetitelji su uživali u prekrasnim izvedbama Tamare i Antonia.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije