BKC u Sarajevu

Otvoren Box office Jazz Festa Sarajevo 2015.

jazz fest
26.10.2015.
u 14:17

Box office 19. međunarodnog glazbenog festivala Jazz Fest Sarajevo 2015. otvoren je u Bosanskom kulturnom centru u Sarajevu.

Svakim danom od 12.00 do 20.00 posjetitelji festivala će moći kupiti ulaznice za sve festivalske programe, osim ulaznica za koncert Al Di Meole koje su rasprodane 15 dana prije koncerta.

- Ulaznice se mogu kupiti po pretprodajnoj cijeni koja omogućava uštedu od pet KM po kupljenoj ulaznici, istaknula je voditeljica prodajnog mjesta Mina Maglić, javlja Fena. 

Navela je da će se ulaznice po punoj cijeni prodavati samo na dan koncerta, dok se plaćanje ulaznica može izvršiti u gotovini ili platnim karticama.

Danas i sutra na službenom prodajnom mjestu Jazz Festa u BKC-u vršit će se i preuzimanje ulaznica koje su u proteklom razdoblju rezervirane na festivalskoj stranici www.jazzfest.ba. Na toj stranici do kraja tjedna bit će moguće izvršiti online kupovinu ulaznica.

U tjednu festivala, od 2. do 8. studenoga, ulaznice će biti moguće kupiti isključivo na prodajnom mjestu u Bosanskom kulturnom centru. Box office neće raditi u nedjelju, a u tjednu festivala bit će otvoren od 12.00 do 22.00, priopćeno je iz Tima festivala.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?