OVO SE ČEKALO

Omiljeni vampiri se vraćaju! Stiže peti nastavak omiljene Sumrak sage

06.05.2020.
u 07:49

Stephenie Meyer je prije 15 godina objavila prvu knjigu iz Sumrak sage te uspješno stvorila vjernu vojsku vampirskih fanova. Iza tog su usljedili filmovi koji su pratili knjige, a fanovi sada konačno mogu odahnuti jer stiže novi nastavak iz franšize Sumrak! U kolovozu, kako je potvrdila i sama autorica na svojim službenim stranicama, stiže priča iz perspektive glavnog muškog lika, Edwarda Cullena, a knjiga će se zvati "Midnight Sun" (Ponoćno sunce). 

Prema zasada dostupnim informacijama, knjiga će se na američkom tržištu pojaviti 4. kolovoza, a prva poglavlja pojavila su se već 2008. godine kada ih je sama autorica na snimanju prvog nastavka filma uručila redateljici Catherine Hardwicke i glavnom glumcu Robertu Pattinsonu.2008. godine navedena poglavlja procurila su u javnost te dospjela u ruke najzagriženijih fanova što je rastužilo autoricu, a ona je do daljnjeg odgodila dovršetak knjige.

"Bila sam pretužna zbog toga što se dogodilo da bih nastavila raditi na 'Ponoćnom suncu' stoga sam ga odgodila na neko vrijeme" - istaknula je tom prilikom, ali sada je došao trenutak da fanovi ipak dođu na svoje. I to 15 godina nakon objave prvijenca. Inače, nakon što je završilo snimanje trećeg nastavka, krenule su glasine o ljubavnoj vezi njega i njegove kolegice Kristen Stewart, koja glumi Bellu Swan. Oni su tada navodno unajmili cijeli hotelski kat u Vancouveru te se do njih moglo doći isključivo posebnim dizalom. 

Par je kasnije potvrdio vezu te su zajedno bili čak tri godine. Kristen Stewart danas je deklarirana homoseksualka te je u vezi sa scenaristicom Dylan Meyer. U intervjuu za Harper's Bazaar otkrila je da su joj moćnici filmske industrije savjetovali da se ne drži s djevojkom za ruku kako bi dobila ulogu u Marvelovom filmu.

Kako je kazala u inttervjuu rečeno joj je kako to može "biti zbunjujuće djeci". - Odbila sam uopće imati posla s takvim osobama koja imaju staromodna shvaćanja - kazala je Stweart dodavši da će radije uživati u životu nego da ga "štiti". - Rečeno mi je da bi ako želim zadržati uspješnu karijeru ne bih trebali grliti djevojke u javnosti, niti se izjašnjavati kao lezbijka, što me zgrozilo. Pa ni te ljude nitko ne pita da se izjašnjavaju kao heterosekusalci - kazala je Stewart. Inače, glumica je tri godine bila u vezi s Robertom Pattisonom, kolegom iz serijala "Sumrak",a nakon toga djevojka joj je postala Stella Maxwell.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?