'Telering'

Novinar Mato Đaković s OBN-a prešao na RTRS

21.05.2016.
u 11:00

Jedan od najpoznatijih bh. novinara Mate Đaković prešao je s OBN-a na Radio-televiziju Republike Srpske (RTRS). On će na RTRS “prenijeti” i svoju poznatu emisiju “Telering”. Na RTRS-u će početi raditi već od 31. svibnja, a prva emisija na programu je 1. lipnja. Đaković, koji je na OBN-u radio 20 godina, za “Dnevni avaz” je potvrdio ovu informaciju.

“Točno je, idem na RTRS 31. svibnja i prenosim ‘Telering’ jer imam autorsko pravo na emisiju. Zahvaljujem na suradnji svima na OBN televiziji”, kazao je Đaković koji je na OBN-u proveo 20 godina. “Emisija ide u prime-timeu srijedom u 21 sat. Prvo izdanje ‘Teleringa’ na RTRS-u je 1. lipnja, a gost je Mladen Ivanić. Radit ću intervjue s najvišim političarima iz države i regije te drugim poznatim osobama. Očekujem da ću vrlo brzo uraditi intervjue s Novakom Đokovićem, Zdravkom Čolićem”, otkriva Đaković.

Termin za emisiju bit će srijedom u 21 sat.

Inače, Đaković je od ranije u prijeteljskim odnosima s predsjednikom RS-a Miloradom Dodikom pa se nagađa kako je upravo to prijateljstvo razlog njegova prelaska na RTRS.

“Kad mi je poginuo sin, Dodik me neprestano bodrio da izdržim i da nije bilo njega i Mensura Hadžibeganovića, naravno, i moje supruge Sanje, ne znam kako bih završio”, kazao je Đaković. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?