Danas Male melodije

Mladen Jeličić Troko: ‘Na mladima i glazbeni svijet ostaje’

22.04.2017.
u 10:00

Festival zabavne glazbe Melodije Mostara 2017. ponudio je za svačiji ukus ponešto, od pop i rock izvedbi do “klasičnih” šlagera i pjesama s elementima etno-zvuka. No, večeras će i najmlađa publika doći na svoje. U velikoj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača, s početkom u 18 sati, bit će održano 21. izdanje dječjeg festivala Male melodije Mostara. Za festivalske nagrade natjecat će se 12 skladbi i izvođača iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Srbije.

Festivalska zbivanja svojim nastupom otvorit će sedmogodišnje balerine plesne škole Balet Mostar “Arabesque”, u klasi profesorice Arlete Čehajić. One su osvojile prvo mjesto na balkanskim kvalifikacijama za finale Dance World Offenburg 2017. u Njemačkoj, koji će se održati krajem lipnja.

Ocjenjivački sud u sastavu Kristijan Čarapina, direktor Melodija Mostara, profesor glazbe Živko Ključe, Mario Zelić, direktor Song-Zelexa, i Vesna Jelić presudit će o najkvalitetnijim skladbama i izvedbama.

- Na dječjem festivalu Male melodije Mostara nastupili su brojni izvođači koji su sada već etablirani glazbenici. Vjerujem da će se ta tradicija održati, kazao je Kristijan Čarapina, direktor Melodija Mostara.

Kao voditelji programa ovog dječjeg festivala nastupali su popularni televizijski voditelji i glumci, a 21. izdanje Malih melodija Mostara vodit će popularni Mladen Jeličić Troko.

- Veselim se ponovnom susretu s mojom najdražom publikom. Na mladima i glazbeni svijet ostaje – kaže popularni televizijski voditelj.

U festivalskom show programu nastupit će članice baletne škole Balet Mostar “Arabesque” i Antonio Čarapina. •

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije