Zabavno-glazbeni spektakl

Emisija "Lijepom našom" napunila dvoranu u Širokom Brijegu

lijepomnasom
Foto: Stojan Lasić
1/5
03.12.2015.
u 12:43

Zabavno-glazbeni spektakl HTV-a "Lijepom našom - Mostovi kultura" sinoć je gostovao u Širokom Brijegu.

U prepunoj dvorani su, uz nekoliko širokobrijeških kulturno-umjetničkih društava, nastupile vokalne skupine, klape, tamburaški sastavi te nekoliko poznatih glazbenika.

Javno snimanje emisije 'Lijepom našom - Mostovi kultura' održano je u suradnji i uz potporu Grada Širokog Brijega. Uz popularnog Jolu, Alena Nižetića i Zorana Begića nastupili su ansambl "Bonaca" iz Šibenika, Hrvatska kulturno-umjetnička društva 'Hercegovac', 'Mokro', 'Brda', 'Blaćani', 'Vrila', 'Biloševica' i 'Kočerin', etnoglazbena skupina 'Sinovi Hercegovine', guslar i diplar Jure Miloš, Mate Anić i prijatelji, tamburaški sastavi 'Širokobriješki dukati', 'Tamburaši s kamena', 'Mokarski tamburaši', 'Geraši' i 'Fijaker', klape 'Diva' i 'Dobrkovići', zatim klape 'Rišpet', 'Drača', 'Narenta', 'Trebižat' i 'Signum', Ivo Jurić, Monija Jarak, Mario Zovko, Ivana i Ivica Bago, Veljko Rašić, Zorica Andrijašević – Donna i Frenky. Jedna od najvećih zvijezda u čijem je nastupu publika mogla uživati je i Joško Čagalj.

Voditelj programa i zaštitni znak ovog spektakla je izniman poznavatelj hrvatske baštine, kulture i običaja Hrvata Branko Uvodić.

Emisija će se prikazivati u dva termina i to 12. i 19. prosinca ove godine.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?