Promocija “Ljubavologije” u Hercegovini

Bruno Šimleša: “Svi zavređujemo voljeti i biti voljeni”

21.04.2017.
u 08:00

U Narodnoj knjižnici Hercegovačko-neretvanske županije predstavljena je knjiga “Ljubavologija”, poznatog hrvatskog autora i pisca Brune Šimleše.

Kako razviti zdravu ljubav prema sebi, privlače li se suprotnosti, može li se preboljeti preljub i zašto dolazi do njega… samo su neka od pitanja na koja su Mostarci i Mostarke mogli dobiti odgovore.

Književni susret u prepunoj dvorani izvrsno je vodila moderatorica Ana-Marija Dedić, a Brunine riječi doprle su do srca oduševljene publike, navode organizatori. I sam Šimleša bio je oduševljen promocijom u Mostaru i toplim prijamom publike.

“Uživao sam u prvoj promociji “Ljubavologije” u Hercegovini” napisao je na društvenim mrežama autor, koji je nakon Mostara, promociju knjige održao i u Ljubuškom.

“Glavna poruka ove knjige je da svi zavređujemo voljeti i biti voljeni. To nije jednostavno jer trebamo dobro poznavati sebe, znati što zavređujemo, biti svjesni da nema savršenih odnosa… Dakle nije jednostavno, ali je moguće!’’, rekao je Šimleša o svojoj knjizi ranije za Bljesak.info.

Inače, “Ljubavologija” nas uči kako izgraditi zdrave, sretne i strastvene odnose s drugima. Bilo da je riječ o partnerskoj ljubavi ili obiteljskim, prijateljskim i poslovnim odnosima, autor upozorava na uobičajene zablude i pogrešna očekivanja koja namećemo jedni drugima, ali isto tako predlaže i rješenja koja će vratiti povjerenje i zadovoljstvo u ona najvažnija područja života.

Nakon Mostara, knjiga “Ljubavologija” jučer je predstavljena u Ljubuškom.

Bruno Šimleša (1979.) autor je knjiga iz područja popularne psihologije i duhovnosti. Dosad je objavio osam knjiga, a “Ljubavologija” i “Škola života” jedne su od najprodavanijih knjiga na ovim područjima. Njegovi su naslovi objavljeni i u Sloveniji, Srbiji i Makedoniji.

Diplomirao je sociologiju 2003. godine na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.•

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?