Busovača

Božićna tradicionalna priredba i koncert 'Ususret Božiću'

19.12.2015.
u 07:00

Srednja škola "Busovača" obilježila je božićne blagdane prigodnom božićnom priredbom kojom su učenici istaknuli vrijednosti Božića

Prigodom predstojećeg blagdana Božića u Busovači su održani Božićna tradicionalna priredba SŠ "Busovača" i koncert "Ususret Božiću" Osnovne glazbene škole Jakova Gotovca, područni odjel u Busovači. SŠ "Busovača" obilježila je božićne blagdane prigodnom božićnom priredbom u kojoj su učenici istaknuli vrijednosti Božića kroz igrokaz, poeziju i pjesme, u nadi da će u svima probuditi božićni duh solidarnosti, dijeljenja i međusobnog poštovanja.

Nakon priredbe održan je i tradicionalni koncert "Ususret Božiću" u crkvi sv. Ante Padovanskog u Busovači koji je organizirala Osnovna glazbena škola Jakova Gotovca, područni odjel u Busovači. Posjetitelji su imali prigodu uživati u prigodnim božićnim pjesmama i skladbama. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?