DOJMOVI TRENERA

Krstičević: Nemam što komu zamjeriti, žao mi je samo navijača

Hajduk Dinamo (1)
Pixsell
27.02.2013.
u 21:18

- Ne bih izdvajao nikoga jer kad si pola sata s igračem manje, onda je to pobjeda momčadi - komentirao je Jurčić

Od trenera Hajduka nisu se čule pritužbe po završetku derbija, ni na suce, ni na vlastite igrače.

- Omelo nas je malo što se utakmica odgodila jer su se naši igrači dva puta maksimalno pripremali, no i Dinamovi su. Dali smo sve od sebe, nemam što zamjeriti igračima, žao mi je samo navijača što nisu vidjeli pobjedu večeras, žao mi je što smo prekinuli uspješan niz kojeg smo imali dosad, no što je tu je.

Jurčić je upitan da prokomentirao prekinut Dinamov niz od 1967 dana bez pobjede na Poljudu.

- Uvijek se Dinamu zbrajaju samo negativni statisitčki podaci, a ima ih puno više pozitivnih koji se ne spominju. Ipak, ne pobjeđuje se na Poljudu svaki dan i sretan sam iako nisam zadovoljan određenim dijelovima naše igre. Izostao je pas kojeg sam želio i nezadovoljan sam realizacijom jer kad imaš 3-4 zicera na Poljudu moraš zabiti.

Komentirao je trener Hajduka Milića i Nižića kao stoperski par koji je puno "puštao" i griješio.

- Milić igra nakon dugo vremena i to ne na svojoj poziciji, a Nižiću je to prva utakmica. Nismo imali drugih izbora, sad ne vrijedi plakati, krpali smo se s čim smo mogli kad klub ne može zadovoljiti ono što nama treba.

Jurčić je u kontekstu mladih igrača spomenuo Jedvajev primjer. Mladi branič Dinama odigrao je odličnu utakmicu, kao da mu je to već tko zna koji derbi...

- Njemu je to tek treća prvoligaška utakmica i mislim da nema veze koliko je tko igrao. Mi znamo da Jedvaj igra dobar nogomet. Šimunić pak daje iskustvo, ali ja ne bi izdvajao nikoga jer kad si pola sata s igračem manje, onda je to pobjeda momčadi.

Krstičević je uzvratio na temu stopera.

- Velika je stvar kad pored sebe imaš kirurga koji ima sto operacija - komentirao je trener Hajduka koliko je Joevo iskustvo pomoglo Jedvaju.

>> Dinamu pobjeda na Poljudu nakon 6 godina, velika greška Bebeka

>> Oremuš: Dinamova pobjeda je nezaslužena

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije