Na kardiologiju

Krstičević nakon svađe s Krešićem i Brbićem završio u bolnici

'27.11.2012., Sveti Ivan Zelina - Cetvrtfinale Hrvatskog nogometnog kupa, NK Zelina - HNK Hajduk. Miso Krsticevic.  Photo: Slavko Midzor/PIXSELL'
Slavko Midžor/Pixsell
11.02.2013.
u 18:20

Bilo je samo pitanje dana kada će se dogoditi prvi žestoki sukob između Krstičevića i Krešića, već odavno među njima ne štima

Radni je dan polako završavao, razgovori u kancelariji na katu između sportskog direktora Sergija Krešića i trenera Miše Krstičevića bili su dugi i mučni. Krstičević je tražio zadnjeg veznog, želio je Zorana Plazonića iz stobrečkog Primorca, Hajdukove druge momčadi.

– Pod ugovorom je s nama, svejedno je gdje igra. A nama treba – govorio je Krstičević.

– Imate vi unutarnje rezerve – otprilike mu je odgovorio Krešić.

Kada se zna da Krstičević već duže vrijeme govori da nema dovoljan broj igrača ni za trening, a da za zadnjim veznim vapi već duže vrijeme, onda je sve jasno. Inače, Hajduk je rezervirao dva broja za naknadne registracije, na taj se način dobije još dan-dva nakon isteka prijelaznog roka. Ali, Krešić nije želio ni čuti o dolasku Plazonića, još je dodao kako bi bilo dobro da 18-godišnji Miro Kovačić, također zadnji vezni, ide na posudbu. Na stranu sportskog direktora stao je i predsjednik Marin Brbić i sve to jednostavno je prelilo čašu kod Krstičevića. U brk je i jednom i drugom sasuo što ih slijedi, Brbiću je prigovorio što ne isplaćuje obećane plaće igračima, pa ih trener iz dana u dan mora smirivati. Tu je bio kraj razgovora, Krstičević je zalupio vratima i dok je silazio s kata, pozlilo mu je. Hitro je otišao na odjel kardiologije bolnice na Križinama, tlak je bio na "Himalaji". Liječnici su Krstičevića, nakon što ga pregledali, poslali kući, naredili mu da se dobro odmori, a trening je vodio njegov pomoćnik Ivo Šeparović.

Bilo je samo pitanje dana kada će se dogoditi prvi žestoki sukob između Krstičevića i Krešića, već odavno među njima ne štima. Krstičević nije Krešićev izbor, on ga je zatekao i nije tajna da mu se Mišina trenerska razmišljanja i način rada baš i ne sviđaju. Brbić već dugo vremena zna za takvo stanje u struci, ali nije ništa poduzeo na tom planu, a predsjednik bi morao voditi računa o tome kako mu dva najvažnija klupska djelatnika funkcioniraju. Sada postaje upitno i hoće li Krstičević svoje zdravlje staviti na pladanj ili će jednostavno dići ruke od svega. Od anonimnog Hajduka, kojemu je uoči prvenstva bilo predviđeno neko peto-šesto-sedmo mjesto, stvorio je momčad za osvajanje trofeja, podigao je vrijednost momčadi za nekoliko milijuna eura. Zbog toga što nije bilo novca, taj vrijedni trener i dobio je prigodu da sjedne na klupu. Pa, njegov prethodnik Balakov za pet dana rada zarađivao je ono što Krstičević dobije cijeli mjesec. A plaću nije primio tko zna koliko dugo.

>>>Hajduku će se na rođendan ponovno aktivirati suspenzija

 

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije