čaglavica

Kosovski specijalci uhitili pa pustili srpske radikale

kosovo, barikade, kfor
Reuters/PIXSELL
30.04.2012.
u 09:28

Specijalci su, kako navode srpski izvori, upali u obiteljske kuće dvojice radikala i pretresli ih, a potom obili stranačke prostorije i zaplijenili materijal

Pripadnici kosovskih specijalnih postrojbi ROSU sinoć su uhitili, a nakon dva sata oslobodili dvojicu članova Srpske radikalne stranke, javili su srbijanski mediji, ali ne donose potankosti o razlozima uhićenja. Specijalci su, kako navode srpski izvori, upali u obiteljske kuće dvojice radikala i pretresli ih, "a potom obili prostorije Srpske radikalne stranke u Čaglavici i zaplijenili sav materijal koji su našli".

"Ovo je svakodnevna realnost za Srbe na Kosovu i rezultat sramotnih Tadićevih pregovora Beograda s Bruxellesom i Prištinom", navodi se u priopćenju SRS-a i zahtijeva hitna reakcija mjerodavnih organa "jer Srbe, građane ove države, na Kosovu pripadnici Thaçijeve terorističke jedinice kontinuirano uhićuju, maltretiraju, prebijaju i ubijaju".

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije