Goranci

KK Mostar ukupni pobjednik CUP-a BiH

Konji
01.10.2012.
u 09:41

U pojedinačnoj kategoriji najbolja je bila Marija Pejić iz Gruda, dok je u ekipnoj konkurenciji najbolji bio konjski klub Pegasos Sarajevo

U Gorancima je održana završnica natjecanja Enturance CUP-a BiH za 2012. godinu. Konji su se natjecali u daljinskom jahanju na 50 kilometara, a sudjelovalo je 20 jahača iz čitave Bosne i Hercegovine. Uz brojne gledatelje događaj je pratilo i stručno povjerenstvo koje je ocijenilo natjecatelje, a u poslijepodnevnim satima održano je svečano proglašenje ovogodišnjeg CUP-a, te prigodan domjenak.

 

 

Odlična posjećenost

 

Organizatori su za Večernji list kazali kako su prezadovoljni svakim segmentom događaja. - Dosad su održana tri kola CUP-a Bosne i Hercegovine i sada smo došli do ovog posljednjeg u Gorancima gdje su se na vrhu našli oni najbolji. Prije dvije godine ovdje u Gorancima održavala se utrka konjeva i tad se već vidjelo koliko je ona značajna i zanimljiva. Velik broj posjetitelja sve nas je iznenadio i vjerujemo da će se i u budućnosti kod nas održavati ovakve stvari kazali su organizatori.

 

 

KK Mostar najbolji

 

Danijel Glibić, predsjednik Konjičkog kluba Mostar, nije krio zadovoljstvo zbog činjenice da su bili domaćini jednog ovako značajnog događaja, za koji već odavno vlada veliko zanimanje, ali i ukupni pobjednici. Tako je na kraju natjecanja ukupnu pobjedu ostvario konjički klub Mostar, dok je u pojedinačnoj konkurenciji najbolja bila Marija Pejić iz Gruda, a u ekipnoj KK Pegasos Sarajevo.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?