kosovo

KFOR: Barikade uklanjamo u dogovoru s Beogradom

kosovo
AFP/PIXSELL
17.06.2012.
u 13:04

KFOR podsjeća da je ministar za Kosovo Goran Bogdanović više puta u ime srbijanske vlade pozivao građane na uklanjanje barikada

Nakon što su vojnici KFOR-a noćas oko 2 sata uklonili barikadu kod mjesta Rudari koju su postavili Srbi u subotu navečer prosvjedujući zbog KFOR-ove akcije zatvaranja ilegalnih graničnih prijelaza sa Srbijom, zapovjedništvo KFOR-a je jutros priopćilo kako će ubuduće žurno reagirati na svako postavljanje barikada od strane Srba na sjeveru Kosova, javljaju agencije, a prenose važniji medii u Srbiji.

U Zapovjedništvu KFOR-a kažu kako je situacija trenutno mirna i nema izgreda, podsjećajući kako je, unatoč opovrgavanju dužnosnika iz Beograda, uklanjanje barikada dogovoreno jer "one nemaju svrhu", javlja novinar agencije Srna. KFOR podsjeća da je ministar za Kosovo Goran Bogdanović više puta u ime srbijanske vlade pozivao građane na uklanjanje barikada i zato poziva dužnosnike i vođe Srba sa sjevera Kosova neka "smanje napetosti i odustanu od zapaljivih izjava".

Preuzeto sa www.vecernji.hr

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
22:46 17.06.2012.

To su sve kriminalci porjeklom doba rankovica naseljavanje kriminalaca da posrbe kosovo nije uspjelo jer srbiju kosta to kosovo milijune

OB
-obrisani-
22:48 17.06.2012.

Zalosno ali istinito

OB
-obrisani-
22:49 17.06.2012.

imaju samostane ali nikada u boga nisu vjerovali kome cemu

Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?