ZA DOČEK NOVE

Kad kuha Ognjenović, rastu vam zazubice

Hotel Park
02.01.2013.
u 11:07

Ponudili smo vam naše male kulinarske tajne iz rukava sa željom da budu nezaboravne - kazao je Branko Ognjenović, izbornik Kuharske reprezentacije

Posebno veselo i živo za doček nove 2013. godine bilo je u širokobriješkom hotelu Park. Na novogodišnjem stolu našao se atraktivan spoj hercegovačkih i internacionalnih kulinarskih specijaliteta.

Gastro čarolija

Novogodišnju gastronomsku čaroliju priredili su Branko Ognjenović, izbornik Kuharske reprezentacije Hrvatske, i Marko Čuljak, šef kuhinje hotela Park.
Tako su gosti, među kojima i niz uglednih gospodarstvenika iz Hercegovine te čitave BiH i Hrvatske, mogli kušati fuže s tartufima, dimljenu piletinu i dimljeni svinjski vrat sa žara, janjetinu na lešo, pečenu teletinu, razne priloge, salate, slastice i na kraju – srneći gulaš, a sve uz „zlatne kapi“ Vina Zadro. Novoj 2013. godini nazdravljeno je pjenušcem Domano, jedinim bosanskohercegovačkim pjenušcem.

- Nudimo vam naše male kulinarske tajne iz rukava, sa željom da budu nezaboravne – kazao je Branko Ognjenović. Svoj dolazak na svečani doček Nove godine u hotelu Park najavio je bio i poznati kuhar Albo Čatlak, ali je iz obiteljskih razloga bio spriječen.

Mladi u Borboleti

Za nezaboravnu novogodišnju veselicu u hotelu Park zaslužni su i Marin Previšić i skupina Kamen sa svojom glazbenom šetnjom od Dalmacije i Hercegovine do Bosne i Slavonije, od američkog do hrvatskog rocka. Oni nešto mlađi širokobriježani Novu godinu dočekali su u veselom raspoloženju u diskoteci Borboleta. Na Silvestrovo se okupilo mnoštvo mladih koji su cjelu noć plesali uz vatreni nastup skupine Victoria i ritmove DJ-a Kixa.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?